Τρόποι Πληρωμής

 Μπορείτε να εξοφλήσετε παραγγελία σας στο κατάστημα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε αγορά προϊόντος ειδικής παραγγελίας με τρόπο πληρωμής/ παραλαβή από το κατάστημα , η παραγγελία θα πρέπει να εξοφληθεί άμεσα.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των €500 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) προς ιδιώτες και παραστατικά άνω των €620 (€500 συν Φ.Π.Α.) προς επαγγελματίες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

• Για παραδόσεις εντός Αιτωλοακαρνανίας και αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα, μπορείτε να εξοφλείτε το ποσό της παραγγελίας σας (μαζί με την χρέωση της αποστολής) με την παράδοση στο χώρο σας.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά άνω των €500 (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) προς ιδιώτες και παραστατικά άνω των €620 (€500 συν Φ.Π.Α.) προς επαγγελματίες, θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα) ή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

• Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα)
Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας (είτε πρόκειται για προκαταβολή είτε για εξόφληση της παραγγελίας σας) μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες, συμπληρώνοντας τον αριθμό παραγγελίας και  το ονοματεπώνυμο σας. Στη συνέχεια στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής/καταθετήριο με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dimitrelis-georgousis.gr .
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2641044020
EFG Eurobank ergasias
IBAN : GR1802602650000060200743936
Εθνική Τράπεζα
IBAN :  GR0701103030000030301093206

 Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές προπληρωμένες κάρτες VISA, Mastercard και Diners.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας που χρησιμοποιεί η Εθνική τράπεζα.
Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε έως 24 άτοκες δόσεις.
Για να μπορέσουμε να σας παραδώσουμε την παραγγελία θα πρέπει η πιστωτική κάρτα να ανήκει στο πρόσωπο που έκανε την παραγγελία.
Σε περίπτωση που παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας η πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.