Τρόποι Αποστολής

Κατά τη διαδικασία παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα κληθείτε να επιλέξετε τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε. Οι διαθέσιμοι τρόποι είναι οι εξής:

•    Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας (Μεγάλης Χώρας 89, Αγρίνιο, Τ.Κ. 30100), (εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα), κατόπιν συνεννόησης.   

•    Αποστολή με δικά μας μεταφορικά μέσα

Εντός  του νομού Αιτωλοακαρνανίας, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία στο χώρο σας με δικά μας μεταφορικά μέσα. Για αποστάσεις μέχρι 25 Km από το κέντρο η  χρέωση είναι 25,00€/ αποστολή, ενώ για αποστάσεις άνω των 25 Km υπάρχει μια extra χρέωση 1,00€/Km. Ο τρόπος αυτός συμφέρει για δέματα βαρύτερα των 10kg.

Στις περιπτώσεις παράδοσης προϊόντων μεγάλου όγκου (παλέτες πλακιδίων, μπάνια, έπιπλα μπάνιου κλπ) τα είδη μεταφέρονται έως την είσοδο (ισόγειο) της διεύθυνσης που θα μας υποδείξετε.

•    Αποστολή με μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο)
Σε περιοχές εκτός νομού Αιτωλοακαρνανίας, παραδίδουμε την παραγγελία σας στις κάτωθι μεταφορικές εταιρείες (πρακτορείο) που συνεργαζόμαστε:

Πρακτορείο Αθήνας: ΑΦΟΙ ΘΩΜΟΥ – Αγίου Πολυκάρπου 122, Βοτανικός

Πρακτορείο Θεσσαλονίκης: ΑΧΑΪΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Αρκαδίου, Καλοχώρι. ΒΙ.ΠΕ. Θ. Σίνδου

Μπορούμε να παραδώσουμε και σε δικής σας εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης.

•    Αποστολή με ταχυμεταφορά (Courier)
Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται σύμφωνα με τον όγκο, το βάρος της παραγγελίας και την περιοχή παράδοσης και αναγράφεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.