Η εταιρεία

Η εταιρεία Δημητρέλης-Γεωργούσης Ο.Ε. εδρεύει στο Αγρίνιο και  δραστηριοποιείται στο εμπόριο πλακιδίων, ειδών υγιεινής και θέρμανσης από το Νοέμβριο του 2001.
Βασικός στόχος της εταιρείας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας, με γραπτή εγγύηση. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, είμαστε δίπλα στον πελάτη ώστε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Σας περιμένουμε για μία πρώτη γνωριμία και ξενάγηση στον χώρο μας!

Οι υπηρεσίες μας

Η εταιρεία μας βρίσκεται πάνω από 20 έτη στο προσκήνιο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, χάρη στην αγάπη και την τεχνογνωσία. 

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς και των αισθητικών απαιτήσεών σας, είμαστε δίπλα σας, ώστε να μπορέσετε να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Τα βήματα για μια σωστή συνεργασία

Συζητάμε με τον πελάτη ώστε να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες. Μέσα από τον διάλογο θα κατευθυνθούμε στη σωστή αναζήτηση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον τομέα της διακόσμησης και μπορεί να σας καθοδηγήσει για να σχεδιάσετε μαζί το νέο σας χώρο, σύμφωνα, πάντα, με τις δικές σας επιθυμίες.

Ανάμεσα σε χιλιάδες επώνυμα προϊόντα και με σύμμαχο τη χρόνια εμπειρία μας, αναζητούμε τον προϊόν που ταιριάζει στο χώρο σας.

Τελευταίο βήμα για τον εξοπλισμό ενός οικιακού ή επαγγελματικού χώρου είναι η κατάληξη στην πιο συμφέρουσα λύση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εσωτερικού & Εξωτερικού χώρου

Πλακάκια

Μπάνιου & Κουζίνας

Απομίμηση ξύλου

TEMA LOF WHITE 60X40 ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΣ

Λεκάνες

Είδη Υγιεινής

Νιπτήρες

Καζανάκια

Στήλες ντουζ & Μπανιέρες

Μπαταρίες

BELLA-100 SET ΕΠΙΠΛΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙ

Καθρέφτες

Έπιπλα μπάνιου

Έπιπλα Set

Στήλες αποθήκευσης

Νεροχύτες

Κουζίνα

Μπαταρίες

Απορροφητήρες

Φίλτρα νερού

CALACATTA GOLD 30X90 WALL TILE SPAIN

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Ηλιακά Συστήματα
& Θέρμανση

Ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες

Λέβητες